Rólunk

Az Amazon Travel több éves szakmai tudással rendelkező szakemberei, akik az utazásban jártasságukkal, tanfolyamokon és tanulmányi utakon szerzett személyes tapasztalataikkal, repülőjegy foglalási gyakorlatukkal a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják az Utasai számára, legyen szó akár családi nyaralásról, külföldi álomesküvőről, nászútról, hajóútról, üzleti útról, vagy egyéni elképzelések alapján összeállított utazási ajánlatokról. Magyarországon az utazási szakmában az Amazon Travelt tartják a Dominikai Köztársaság és az egzotikus utak specialistájának, valamint a külföldi álomesküvők szervezésében is az élen állunk, amire nagyon büszkék vagyunk!

Nemcsak a saját (Ivók Roland, Ivók-Csuhai Evelin) külföldi álomesküvőnket szerveztük meg Bora Borán, hanem több külföldi álomesküvőn is személyesen részt vettünk, így ez által maximálisan személyes tapasztalatainkat adjuk át a leendő esküvős pároknak!
Ennek köszönhető, hogy Magyarországon egy nagyon kedves ismert párnak is mi szerveztük tengerparti álomesküvőjüket (Görög Zitának és kedves Párjának), valamint egy Kereskedelmi Televíziótól is felkérést kaptunk egy külföldi álomesküvő teljes körű megszervezéséhez, amiről egy televíziós műsor is készült. A külföldi álomesküvőn való részvételeken kívül számos más desztinációt is személyesen ismerünk, így nemcsak Európában, de a világ legszebb egzotikus országaiban is „Otthon vagyunk”

0
országba szervezünk utazásokat
0
hotel a kínálatunkban
0
utazás a 20 év alatt